ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

Να λοιπόν, γιατί πάμε βουρ για εκλογές:

Ο Αντωνάκης ο Σαμαράς αποφασίστηκε να είναι ο συνεχιστής του έργου των δανειστών μας για τα επόμενα χρόνια. 
Μια χαρά τους πέφτει η τρικομματική κυβέρνηση και κυρίως, δεν υπάρχουν διέξοδοι ψήφου σε άλλα κόμματ, και αυτές που υπάρχουν τις αποδομούν συστηματικά.

Τί εννοώ

Θεωρώ ότι, ο Αλεξάκης ο Τσίπρας πήρε σαφές μήνυμα: 
"Πέταξε απ΄το κόμμα όλα τα αναρχο-αυτονομο-αριστερο-φέρνοντα και τότε θάχεις τη ευακιρία να καθίσεις και συ τον πισινό σου στον πρωθυπουργικό θώκο. Αλλιώς, κυβέρνηση με όλους αυτούς μέσα δεν θα δεις ούτε σε πενήντα χρόνια." 

"Και πού θα βρώ να μαζέψω ψηφαλάκια;"

Απλό: θα δεχτείς στους κόλπους του ΣΥΡΙΖΑ τους ξεκρέμαστους του ΠΑΣΟΚ, όλους αυτούς δηλαδή, που θέλουν να ψηφίσουν κάτι, χωρίς αυτό νάναι συνεργαζόμενο με την επάρατη. 

Στο μεταξύ, για να σιγουρέψουμε πως ο κυρ-Αντώνης θα πάρει προβάδισμα, να, δώσε και μια παραδοχή από το ΔΝΤ για λάθος υπολογισμό του τάδε ακαταλαβίστικου συντελεστή και δώστου πάτημα να διεκδικήσει υποχώρηση σε ορισμένες αντιλαϊκές πολιτικές. 
Άσε τον Στουρνάρα να λέει ό,τι θέλει...

Δεν υπάρχει λάθος που να το κάνανε και να μην το ξέρουν, μη ξεγελιέστε. 
Όλα είναι μοχλοί άσκησης πίεσης και βαλβίδες εκτόνωσης. 

Νάτος λοιπόν, ο Σαμαράς να βγαίνει καταλληλότερος για πρωθυπουργός αυξάνοντας την διαφορά του από τον Αλέξη (που κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να βάλει σε παρατεταμένες σκέψεις τους ψηφοφόρους του) και μάλιστα σημαντικά. 
Δεν είναι δυνατόν να ελέγξει τον κάθε ένα που ανήκει στο κόμμα του για να μην απολάει ό,τι τούρχεται στο μυαλό σε σχέση με Σκόπια, μειονότητες, εκκλησίες και μισθούς και ό,τι βρουν μπροστά τους που αισθάνονται αρμόδιοι να σχολιάσουν, ανεξαρτήτως επιπτώσεων στην κρισιμότητα των στιγμών για το κόμμα τους. Απλώς, βρήκανε βήμα και αγορεύουν ξεχνώντας πως το κάθε πράγμα έχει και την ορθή χρονική στιγμή.

Τώρα είναι ευκαιρία, σου λένε, να δώσουμε μια και να στείλουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στα προηγούμενα ποσοστά του, να καθαρίσει το τοπίο για τους επόμενους αρκετούς μήνες. 

Και τα κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ που θα ξεκολλήσουν από πάνω του θα φτιάξουν ένα ανάλογο ακροαριστερό κόμμα που θα στέκει σαν αντίποδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 
Καλό είναι αυτό, να τρώγονται μεταξύ τους και να αλληλοεξουδετερώνονται χωρίς θέσεις επί της ουσίας και χωρίς περαιτέρω απώλειες και διαρροές. 

Όσο για τον Βενιζέλο η εντολή νομίζω είναι σαφής. 
Μούγκα για να μην δικαστείς και συ.  
Θα μείνεις χωρίς κόμμα , αλλά δεν θα δικαστείς.  
Όσο για τους άλλους, Παπακωνσταντίνου και λοιπούς αποδιοπομπαίους φλούφληδες, η λίστα ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΆ ήρθε στην κατάλληλη ώρα για να αποδείξει το αδέκαστο του Σαμαρά.

Θα τους τσιγαρίσει κανονικά και θα πάρει κι΄ άλλο πάνω του. 

Ο πως-τον-λένε-Κουβέλης θα κάτσει σε μια γωνιά ήσυχος-ήσυχος και θα συνεχίσει να αρθρώνει χωρίς να μιλάει, σταθερός στην συστηματική αποβλάκωση των ψηφοφόρων του.
 
Όσο για τα κεφάλαια και την ανάπτυξη; 

Αυτά θα έρθουν πλέον μέσω επενδύσεων  (ξεπουλημάτων) και όχι μέσω τραπεζών οι οποίες πλέον έχουν χάσει κάθε έλεγχο των πιονιών τους (πελάτες)
Για τις επενδύσεις θα είμαστε ευγνώμονες και, μετά τις χλιαρές αντιδράσεις, θα σπεύσουμε να χωθούμε σα καμμιά δουλίτσα με όσα-όσα.

Όσο για τις τράπεζες (δημιουργοί της κρίσης), σαν αυθεντικά παράσιτα του κοινωνικού βίου, θα εμφανιστούν στο προσκήνιο μόλις αρχίσουμε να ξανάχουμε έστω και λίγα φραγκάκια στις τσέπες μας και θα θέλουμε να πάρουμε πίσω τα χρόνια τα χαμένα.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !