ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...

"Θα ρίξω κάτω τις Πύλες του Επέκεινα, θα γκρεμίσω τις θύρες και θ’ ανεβάσω τους νεκρούς να κατασπαράξουν τους ζωντανούς, και οι νεκροί θα υπερισχύσουν των ζώντων", έγραφε ο ανώνυμος Σουμέριος ποιητής τον 18ο αιώνα προ χριστού στο έπος του Γκιλγκαμές. 

"Ο εικοστός αιώνας παίρνει την σκυτάλη με ταινίες με αποκρουστικά, ανθρωπόμορφα τέρατα, πτώματα που βγαίνουν απ’ τους τάφους τους, έτοιμα να κατασπαράξουν ο,τιδήποτε ζωντανό περπατά στη γη."

Τί γράφω τώρα...
Ή μάλλον, τί μού ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας τα παραπάνω;
Εμείς! Ναι, εμείς, τα ελληνάκια της ευρώπης. Η Ζώσα, αποκρουστική απειλή για μια "ευημερούσα" ευρώπη.
Πάω λίγο παρακάτω.

Ο Vidergar, υποψήφιος διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, εξέτασε τις μεγάλες καταστροφές στην ιστορία του εικοστού αιώνα, όπως το Ολοκαύτωμα, ο πυρηνικός βομβαρδισμός της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι και την 11η Σεπτεμβρίου, σημειώνοντας πως τα γεγονότα αυτά τόνισαν την βίαιη φύση του ανθρώπου και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις σχετικά με τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης κοινωνίας. 

Το τραύμα που παράγεται από αυτά τα γεγονότα έχει αναγκάσει την ανθρωπότητα της εποχής μας να έχει σταματήσει να σκέφτεται για το μέλλον ως κάτι θετικό.

Τα Ζόμπι είναι μια αντανάκλαση του εαυτού μας. 

Τί λέει ο ερευνητής εδώ, λοιπόν; Πως η σύγχρονη κοινωνία όχι μόνον δεν έχει τρόπο να αποτρέψει καταστροφές, ΑΛΛΑ οι μεγαλύτερες από αυτές προκαλούνται εξ΄αιτίας της!


Να θυμήσω τώρα ότι, όλες αυτές οι ανησυχίες πέφτουν σε νάρκη όταν ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ, με απόλυτο όριο την κατανάλωση πληροφοριών, άχρηστων και περιττών στο μεγαλύτερο μέρος τους. Κινητά, tablet, κάμερες, blue ray, δορυφορικά κανάλια, όλα μέρος ενός ύπνου που θα μας κάνει να ξεχνάμε την φρίκη που μας προκαλεί η συμβίωση με όσους δεν γουστάρουμε.

Ειδικά στην περίπτωση ορισμένων λαών που είναι μεγαλωμένοι κάτω από το πρίσμα της μιάς σκέψης, μιας κυρίαρχης σκέψης, ενός προτύπου κοινωνίας και μόνον αυτού, είναι ακατανόητο το ότι, κάποιος μπορεί να είναι ελεύθερος να σκέφτεται και να θέλει να ζει διαφορετικά! 

Πάω στο σημείο που με έβαλε σε σκέψεις:

Οι ηθικές αποφάσεις που λαμβάνουν οι επιζώντες σε ακραίες συνθήκες ενώ είναι πολύ διαφορετικές από εκείνες που θα είχαν στην κανονική ζωή τους.

Λοιπόν, τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα. Σο ζόμπι μπορείς να φερθείς όπως γουστάρεις. Να βγάλεις όλο οσυ το μίσος για το ανθρώπινο είδος στο πρόσωπό του που είχες καταπιέσει μέσα σου για χρόνια. Να κάνεις, επιτέλους πραγματικότητα εκείνη την φράση που είχες πίσω απ΄τα δόντια όταν έβλεπες τον επιθετικό να περνάει την άμυνα της αγαπημένης σου ομάδας : "Σκότωσέ τον ρε τον καριόλη, τί τον κυττάς!" 


Ε, τώρα με τα ζόμπι το θέμα είναι εντελώς απενοχοποιημένο. Ό,τι και να κάνεις , όσα και να σκοτώσεις κανένας δεν θα σε πει εγκληματία αφού απειλείται η ζωή σου.

Ακριβώς όπως με τους έλληνες που αυτή την στιγμή απειλούν τα κεκτημένα των υπολοίπων λαών της ευρώπης. 
Γιατί δεν έχουμε ανά κράτος τα ίδια κεκτημένα. Έχουμε τις ίδιες ταμειακές υποχρεώσεις, για τις οποίες καίγονται τα φιλαράκια μας, αλλά,δεν έχουμε ανάλογη παιδεία και υγεία για παράδειγμα. 
Και δεν μας ύψωσαν ποτέ το δάχτυλο για να τα σουλουπώσουμε, παρά μόνον να μας χλευάσουν με τα ίδια μας τα σύμβολα.


Μια εντολή είχε η ευρώπη προς τους πολίτες της (τους υποτακτικούς της, δηλαδή): 
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ!
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ για να πρέπει να παράγουμε, να δουλεύουν τα εργοστάσια και οι φάρμες μας! ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ γιατί οι αμερικάνοι καταναλώνουν περισσότερο! ΑΥΤΗ  ΕΙΝΑΙ Η πραγματική απειλή: ο αμερικάνος που παράγει περισσότερο και καταναλώνει σαν τρελλός.

Η επιταγή της ευρώπης είναι αυτή: ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΤΕ!
Η ευημερία και η ευτυχία αντανακλάται στις οθόνες των τραπεζών: τρεις το λάδι τρεις το ξύδι, δέκα το λαδόξυδο! Κι΄αν το πάρουν χαμπάρι χεστήκαμε...


Και τώρα έρχεται ο αδύναμος κρίκος να απειλήσει όλη αυτήν την ευημερούσα, αενάως καταναλώνουσα κοινωνία;;; 

Τί λες ρε που θα μου πεις εσύ πως δεν πληρώνεις!

Τί λες ΡΕ, που θα μου πεις να σεβαστώ την λαϊκή βούληση!

Ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε; 

Εγώ σε έστηνα στον τοίχο και σε καθάριζα χωρίς δέυτερη σκέψη, μάνες παιδιά γέρους όποιον έβρισκα μπροστά μου! 

Κι΄όχι μόνον εδώ! Και στην αφρική τα ίδια έκανα, εγώ η ΕΥΡΩΠΗ! 

Γιατί δεν είμαι μόνον γερμανία...
Όχι...
Και σαν ιταλία και σαν γαλλία και σαν ολλανδία και σαν ισπανία και πορτογαλία, πήγα και τους κατέσφαξα χωρίς κανέναν δισταγμό! 

  
Τους ξεπάτωσα τα κράτη τις φυλές τα ήθη! 
Τους φέρθηκα όπως τους άξιζε: σαν ΖΟΜΠΙ που απειλούν ή στερούν από μένα περισσότερα πλούτη, περισσότερο χρήμα, περισσότερη ευημερία!


ΖΟΜΠΙ, ρε κωλοέλληνα! 
Ένα ζομπι είσαι, τί θαρρείς πως είσαι! 
Θα σε πατήσω κάτω, έχω το ελεύθερο από όλους, ακόμη και οι μέχρι πριν τρία λεπτά φτωχοί είναι με το μέρος μου! 
Γιατί αν δεν ήταν θα τους έβαζα από τη δική σου μεριά και θα τους ξαναπυροβόλαγα και αυτούς! 

ΖΟΜΠΙ είσαι ρε κωλοέλληνα και σαν ΖΟΜΠΙ θα σου φέρομαι! 
Θα σε εξοντώνω και θα σε βρίζω γιατί ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΖΟΜΠΙ!!!

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;




 


 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !