Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Σκύβω ταπεινά το κεφάλι...

Αγαπητοί φίλοι,

Είναι χαρά μου να είμαι ο πρώτος, που θα μοιραστεί μαζί σας μιά νέα πραγματικότητα, ένα κόσμημα αρχιτεκτονικής, που ήρθε να προστεθεί στα λοιπά αριστουργήματα, που στολίζουν την Νότια πλευρά του νησιού μας, μια αδιαμφισβήτητα και αποδεδειγμένα ανιαρή πλευρά τού νησιού, όπου τα τελευταία χρόνια γίνονται διαρκείς προσπάθειες να αποκτήσει επιτέλους πρόσωπο και ταυτότητα.

Πρόκειται για μια πενταόροφη πολυκατοικία, που χαρακτηρίζεται από την καινοτομία να είναι ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ !!!

Μάλιστα! Σαν μια γοργόνα τού Αιγαίου έχει γείρει νωχελικά πάνω από μια παραλία του τυχερού αυτού νησιού και ατενίζει περήφανα τις θάλασσες..!

Τιμή και δόξα στο νησί, που ευτύχησε να δεχτεί στην ανιαρή γή του ένα τέτοιο αγλάισμα οφθαλμών, ένα ζωντανό μπράβο στον επιστήμονα, που με το συγκεκριμένο έργο του, τιμάει το πανεπιστήμιό του και τους καθηγητές του !!!

Ο φθόνος και η ζήλεια ας συνοδεύει όσους ποτέ δεν αξιώθηκαν να εγκυμονήσουν στα στενά μυαλά τους ένα τέτοιο θαύμα αρχιτεκτονικής...

Περήφανος σαν Τηνιακός, ή μάλλον, τηνιακός (σκύβω ταπεινά εμπρός στο τέχνημα),

Όφιος, ο χαμερπής.


Υ.Γ.1  Βεβαίως, βιάστηκα ο μωρός, γιατί το αρχιτεκτόνημα δεν είναι ακόμη έτοιμο. Σε αναμονή της ολοκλήρωσής του όμως, ανταμειβόμαστε με το απαράμιλλο κάλλος, την συμμετρία και την αρμονία των τσιμεντένιων του ικριωμάτων.

Υ.Γ. 2 Πρόταση-προτροπή προς τούς έχοντες χωράφια στην νότια πλευρά: ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: