Είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας...



Έχω καιρό να γράψω, αλλά, ετοιμάζω κάτι διαφορετικό θα το δείτε σύντομα, ελπίζω.

Δεν μπόρεσα όμως. 
Δεν βαστάω να βλέπω το ευρωπαϊκό έκτρωμα που έφτιαξαν οι τράπεζες να περιφέρει τα πλαδαρά του διπλοσάγονα πάνω από έναν πρόωρα κουρασμένο λαό, που καλείται να συνδράμει τους έχοντες και κατέχοντες για να μην τους μοιάσει!

Όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι των τραπεζιτών, γιατί κράτη πλέον δεν υπάρχουν στην Ευρώπη, είτε λέγονται Σόιμπλε, Ντάσελμπλουμ, Γιουνκέρ, Τόμσεν, καταφέρνουν να μας αποσπούν την προσοχή και να δημιουργούν μια διαρκή , ψευδή πολυφωνία εναντίον μας.
Απλώς τσακώνονται για το ποιος θα μπει πρώτος στο μαγαζί να δημεύσει για πάρτη του ό,τι προλάβει. 
Και άμα κλωτσήσουν σε κάποιο σημείο ή διαφωνήσουν με τα αφεντικά, τους τυλίγουν οι τράπεζες σε μια κόλλα χαρτί ή στον κvλο μιας πόρνης και τους καθαρίζουν σαν αυγά!

Και στη βρωμιά τους αυτή έχουν τσιράκια όλους τους γλείφτες της Ευρώπης, προέδρους και υπουργίσκους κρατών που μόλις έπεσαν στα χέρια του ευρωπαϊκού τέρατος και θα κάνουν τα πάντα για να εξασφαλίσουν την καρέκλα τους για όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί για τους λαούς τους χεστήκανε κανονικά. 

«Είναι γλυκό το πιοτό της εξουσίας, ποιος ειν’ αυτός που δε λαχτάρησε να πιεί…»

Ξέρετε το όραμά τους για την χώρα μας; 
Έχετε δει ποτέ σταυροδρόμι; 
Χώμα άγονο, πατημένο, ξεραΐλα και κακομοιριά, δεν στέκεσαι ούτε δευτερόλεπτο παραπάνω απ΄όσο χρειάζεται. Κάτι τέτοιο. 

Και κοντά στην φτώχεια μας να πρέπει να μπορούμε να στηρίζουμε κι΄όλης της γής τους πονεμένους. 

«Θα δεχτούν οι ευρωπαίοι στις χώρες τους 15.000 μετανάστες».

Όσους δηλαδή μπαίνουν στην χώρα μας σε δέκα μήνες!!!

Τους άλλους κόφτε το λαιμό σας, ταΐστε τους, περιθάλψτε τους, στεγάστε τους. 
Και θα σας κάνουμε και παρατηρήσεις εμείς που δεν τους θέλουμε ούτε ζωγραφιστούς, για το αν το κάνετε σωστά ή όχι!
(Ανανέωση 16:15) 
Σα να μην  φτάνουν όλα τ' άλλα, μας χαλάνε το καλοκαίρι, τις διακοπές, δεν μπορούμε να τους βλέπουμε ούτε στην χώρα σας, πόσο μάλλον στις δικές μας!!!
 


Ο ρατσισμός δεν έχει να κάνει με το "πόσα έγχρωμα παιδάκια πάνε στο σχολείο της κόρης τους και όσο περισσότερα τόσο λιγότερο ρατσιστές είμαστε!" 
Τους καλούμε μάλιστα και σε κανένα παιδικό πάρτυ για να πουλήσουμε μοντερνισμό στους κολλητούς ή γιατί «είναι τόσο χαριτωμένο το μαυράκι...!»

Ρατσισμός είναι να μην θες να δεχτείς ότι υπάρχουν και άλλες γνώμες εκτός από την δική σου και ακούγοντάς τες γίνεσαι νέος άνθρωπος κάθε μέρα. 
Ρατσισμός είναι εσύ να έχεις και να δέχεσαι ότι υπάρχει κάποιος που δεν έχει. Είναι να επιμένεις να κυττάς νούμερα όταν γύρω σου ρημάζει ο κόσμος!

Αηδία. 
Σκέτη αηδία. 
Μόνο που σκέφτομαι το όραμα του Ρήγα για τα ενωμένα Βαλκάνια και καταλαβαίνω γιατί τον σταματήσανε νωρίς κάποιοι άσχετοι με τα σημερινά παράσιτα και πόσο μεγάλη χάρη τους κάνανε…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ !