ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ & ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΩΝ!

Σήμερα θα μιλήσουμε για Μαγεία!


Ναι, πολύ σωστά διαβάσατε, για Μαγεία...

Όχι για "μάγια", από ΄κείνα που κάνουν οι φτωχοί στα χωριά, βασκανίες και κατάρες και «θα βάλω το λούπινο στο νερό να σκάσει»... Όοοχι. Θα μιλήσουμε για αυθεντική Μαγεία με τεκμήρια και αποδείξεις και με το Μι το κεφαλαίο!
 

Μαζί μας στο δύσκολο έργο της σημερινής ανάρτησης θα είναι ο μεγάλος μάγος David KΟΠΕΛΟΥΖ-FIELD!


Ξεκινάμε δείχνοντας πώς...


....με ποιόν μαγικό τρόπο....

...αυτό όλο το μοναδικό τοπίο...


...που δεν υπάρχει επισκέπτης να μην έχει θαυμάσει....

...να μη έχει υμνήσει...

...ή να μην έχει τονίσει την σημαντικότητά του...

...θα μετατραπεί σε βίλλες...
Η βίλλα Κοπελούζου
...κότερα...
"Το πλωτό παλάτι Κοπελούζου"
...γάμους στο Μόντε Κάρλο....



....και σε βαφτίσια "στην βίλλα των ονείρων"...



Κατ΄αρχάς, στήνουμε το σκηνικό μας: παίρνουμε μια χώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης ή και λίγο πριν, ή και...αρκετά πιό πριν, το χρονικό διάστημα δεν μας ενδιαφέρει τόσο, αρκεί η χώρα αυτή να έχει πολιτικούς που να θέλουν να προσφέρουν στον τόπο! Αυτό αρκεί!

Στην Ελλάδα τέτοιο πρόβλημα αντιμετωπίζεται πανεύκολα, γιατί ΟΛΟΙ οι πολιτικοί θέλουν να προσφέρουν στον τόπο και γι΄αυτό θυσιάζουν τις οικογένειές τους στον βωμό της υπηρεσίας του πολίτη. 


Τρανά παραδείγματα αυτοθυσίας η οικογένεια Μητσοτάκη (τέταρτη γενιά θυσία στην πολιτική), η οικογένεια Παπανδρέου (τρίτη γενιά θυσία στην πολιτική), η προσφάτως αναδειχθείσα οικογένεια Βαγγελάρα-Βυτίο-Βενιζέλου (δεύτερη μόλις γενιά, η κόρη που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα προς τον βωμό...) και ακολουθούν Βαρβιτσιώτηδες, Καραμανλήδες, Γεννηματάδες, Αλευράδες, Κεδίκογλου και λοιποί. 
Πολλές θυσίες, εκατόμβες στον βωμό της υπηρεσίας του λαού! (φωτογραφίες δεν βάζω για να μην σας πάρουν τα δάκρυα...)
Πάμε παρακάτου.

Εξαγγέλουμε έργα! 

Βασικό αυτό. 
Τα έργα...
 Κύριο συστατικό της επιτυχίας της συνταγής
Τα έργα που θα τα παρουσιάσουμε σαν μεγάλες χάρες, σαν ρουσφέτια προς τον λαό. 


Μετά, παίρνουμε δισεκατομμυριούχους μεγαλοεργολάβους με ιδιωτικά κανάλια χωρίς άδεια, με τεράστια χρέη προς το κράτος και καλές σχέσεις με αυτό (πώς γίνεται αυτό μόνον οι μάγοι το ξέρουν!) και τους δένουμε χεροπόδαρα με τους παραπάνω πολιτικούς με γάμους, κουμπαριλίκια και τέτοια.


Φτιάχνουμε και ένα ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ και του αναθέτουμε να τα βράσει όλα αυτά μαζί και να βγάλει το ζουμί.


Βάζουμε τα δικά μας (βλέπε παραπάνω) περιοδικά να προβάλλουν την ιδιωτική μας ζωή, να διαφημίζουν την περιουσία μας και να μας επαινούν για τις επενδύσεις μας.


Μπορεί να τα ακούσετε και σαν "ξεπουλήματα της δημόσιας περιουσίας" (δηλαδή, της πατρίδας μας) όπως τα λένε οι κακές γλώσσες, εγώ όμως θα σταθώ στο «Αναρχικοί», που είπε κι΄ο Μπόμπολας.


Αυτό ήταν, αγαπημένοι μου βλάκες! Τόσο απλό!
Με αυτόν τον απλό τρόπο μεταμορφώνεται η Γκάγκαρη...

...και του Πολέμου ο Κάμπος 

στην «Ωραιότερη βίλλα στην Κηφισιά»!!!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: οι φωτογραφίες είναι δανεικές (κι΄αγύριστες...) από τα φίλια προσκείμενα http://ophioussa.blogspot.gr/ και http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/ με τα οποία μας ενώνει ο κοινός στόχος ενάντια στην καταστροφή του νησιού μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΓΕΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ...

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ...

Άγιος Πέτρος και Χαλακιά